contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

26STE TITEL VOOR DE DAMES

Sophie Röder

Voor de 2e keer vindt de World Team Cup plaats in Manavgat, Turkije. Op de gravelbanen van club Alibey komen Sharon Walraven, Aniek van Koot en ik uit voor het Nederlands dames team, met Hans Jurgen Striek die als coach op de baan zit.

Eerst spelen we in de poulefase tegen USA en Thailand. Allebei de wedstrijden worden met 3-0 gewonnen. 

In de halve finale spelen we tegen Japan. Ik speel de 1e enkelpartij en win deze met 6-2 6-2. Daarna speelt Aniek een spannende partij tegen Yui Kamiji, maar wint hem in 3 sets. Sharon en Aniek spelen de dubbel en ook deze wordt gewonnen.

In de finale spelen tegen Great Britain. Ik speel de 1e enkelpartij tegen Jordanne Whiley. De eerste set is spannend, ik win hem uiteindelijk met 7-5. De 2e set gaat dan iets makkelijker, deze win ik met 6-2. Aniek van Koot maakt het karwei af door te winnen van Lucy Shuker.

En dus wordt de World Team Cup voor de 26ste keer gewonnen door de Nederlandse dames!!!!

IMAGE_E6683DC0-3B99-4282-A99F-DDF683375C56.JPG