contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

BIOS IN JO'BURG

Sophie Röder

Op dinsdag hoefde ik nog niet te spelen, want ik had de eerste ronde een bye. En ‘s middags begon het pijpenstelen te regenen en hard te onweren. De rest van de wedstrijden van die dag werden gecancelled. Dus konden Michael Jeremiasz, Gordon Reid en ik op pad naar de Mall. We werden gelukkig gebracht en gehaald door een chauffeur van het toernooi. Want het is niet echt veilig hier in de buurt. Een van de lokale spelers is hier al een keer beroofd en ze hebben toen ook zijn stoel meegenomen. Dus maar even geen risico nemen, en gewoon in de bus mee.

We hadden wifi in de Mall, dus konden we eindelijk weer communiceren met de buitenwereld. Addicts!!!!

De mall ging vroeg dicht, maar we konden er wel een hapje eten. Michael en ik hadden de fout gemaakt om voor flavour ‘hot’ te kiezen. Er was ook nog een ‘extra hot’, dus konden we dit vast wel aan. Mmmmm, heel wat water aan te pas gekomen om te blussen!

Daarna nog een uitje naar de bios. ‘A good day to die harder’. Ja, overduidelijk de keus van de heren deze keer. Craziest thing happened!!! We zaten net in een stuk van de film, met veel actie en herrie. Zie ik ineens iets vliegen, rechts van me, de trap af.... Gordon zag dat een stel jongens de hoek omkeken en zo een van de rolstoelen naar beneden gooiden. We waren even bang dat de andere stoelen er misschien niet meer zouden staan, maar dat was gelukkig niet het geval. Nog nooit meegemaakt!!!! Gelukkig zijn de mensen hier heel aardig en doen ze er alles aan om ons een goede tijd te bezorgen. Het was in ieder geval geen saai uitstapje naar de mall!

 

IMG_4432.JPG