contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

HULDIGING IN WOERDEN

Sophie Röder

Na een goede prestatie op een Olympische/Paralympische Spelen is het gewoonlijk dat je gehuldigd wordt in je woonplaats. Nu woon ik al weer bijna 3 jaar in Amsterdam, maar heb daarvoor 24 jaar in Woerden gewoond. En dus vond Woerden dat ik ook daar nog in het zonnetje mocht worden gezet. Een dubbele huldiging, want naast mijn medailles werden ook de twee gouden medailles van Esther Vergeer gevierd.

Op het kerkplein werden we op het podium toegejuicht door familie, vrienden en inwoners van Woerden. We ontvingen een mooi beeldje ‘fan’ van de plaatsvervangend burgemeester. En ook oud burgemeester Hans Schmidt was er om ons toe te spreken. 

Daarna was er een besloten receptie, waar er tijd was om bij te praten met familie en vrienden. Veel van hen had ik nog niet gezien na de Spelen. Zij hadden alles op tv goed kunnen volgen, maar het was heel fijn om het behalen van de medailles te vieren met de mensen waar je het meest om geeft. Het feest ging lang door! En de volgende dag moest de zonnebril uit de kast komen. Maar ja, twee medailles op een Paralympische Spelen... die win je niet elke dag. En dan mag je als topsporter ook wel echt een keer te lang door feesten ;-)

 

DSC_3562.JPG