contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

HULDIGING TIJDENS DE DAVIS CUP

Sophie Röder

Op 15 september wordt de tennisploeg gehuldigd door de KNLTB. Deze huldiging vindt plaats tijdens de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland en Zwitserland, op het westergasterrein in Amsterdam. Een mooie plek om door de KNLTB in het zonnetje te worden gezet, omdat de tennisliefhebbers zich hier dit weekend verzameld hebben.

We zijn eerst allemaal aanwezig op het mini-veld wat neergelegd is voor de Kids-day. Altijd leuk om vragen van jonge spelers te beantwoorden en ze hopelijk te inspireren om harder te trainen en vooral te genieten van het tennis spelletje.

Daarna vertrekken we naar het Centre Court waar de prestaties van alle medaille winnaars worden omgeroepen. Een staande ovatie van het publiek wat aanwezig is. Thanks voor de waardering, een staande ovatie geeft altijd kippenvel.

Daarna kunnen we vooral genieten van de herendubbel die op het programma staat. Het is raar om na een groot evenement als de Paralympics, langs de baan te zitten en helemaal geen druk te hebben. Ik hoef nu even niet te presteren en kan als een gewone supporter genieten van deze ontmoeting. Een keer een andere rol! De heren Haase/Rojer maken deze dag extra leuk, door in een goede wedstrijd Federer/Wawrinka te verslaan. Dus deze huldiging is helemaal geslaagd!

 

IMG_2479.jpg