contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

OUD EN NIEUW DOWN UNDER

Sophie Röder

Ik reis elk jaar begin januari af naar Australie, want de toernooien daar vallen altijd in dezelfde periode. Een aantal jaar geleden, vertrok ik op 1 januari naar Brisbane, maar al die jaren in ieder geval net na oud en nieuw. Dit jaar hebben we dat een keer anders gedaan. Gelijk na kerst ben ik het vliegtuig in gestapt en op 28 december kwam ik aan in Sydney. Daar verbleef ik in een hostel, ook een nieuwe ervaring. Het is niet zo goed voor de nachtrust, maar het was wel een keer leuk om je ‘hotelkamer’ te delen met vijf andere meiden die overal vandaan kwamen. Oh ja, we deelden hem ook met een gigantisch grote kakkerlak een avond, maar die heeft de volgende dag niet gehaald ;-)

Dus op New Years Eve stond ik samen met een goede vriend die in Sydney woont, op een balkon in Luna Park (een attractiepark) waar we uitzicht hadden over Circular Quay.

Het vuurwerk wordt elk jaar op het nieuws getoond in Nederland, omdat Sydney de eerste grote stad is waar het 00.00 is. Maar in het echt was het allemaal nog veel spectaculairder. Het vuurwerk was prachtig, heel bijzonder uitzicht omdat het ook op het water weerkaatst. Echt heel gaaf om dat een keer mee te mogen maken!!!!!

De volgende dag zat ik al weer in het vliegtuig naar Brisbane, voor het eerste toernooi van het jaar. Maar deze jaarwisseling ga ik niet snel meer vergeten!!

 

IMG_3448.JPG