contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

World Disability Day

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

World Disability Day

jiske griffioen

The 3rd of december is 'International People with Disability day'. To give this day a little bit more attention I would like to point out two foundations, which both work hard for people with disabilities. As both foundations are Dutch, I'm going to switch to my own language for once on this website :-)

Ik ben al lange tijd ambassadeur van twee fantastische goede doelen. En op deze dag verdienen beide goede doelen wat extra aandacht.

Allereerst stichting FOSDIS waar ik al jarenlang ambassadeur van ben. Deze stichting zet zich in voor de onafhankelijkheid van gehandicapte jongeren in Indonesië. Neem een kijkje op de website www.fosdis.com. Het werk wat ze doen is fantastisch en ze kunnen alle steun gebruiken. Ik hoop in de toekomst, wanneer mijn toernooikalender het toelaat, een bezoek te brengen aan dit fantastische initiatief.

Daarnaast ben ik ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. Als topsporter staat heel mijn leven in het teken van sport. Dat wil natuurlijk niet iedereen, maar sport is voor mensen met een beperking super belangrijk. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Neem ook een kijkje op www.fondsgehandicaptensport.nl want er is nog een lange weg te gaan om de sportparticipatie van mensen met en zonder beperking gelijk te trekken.