contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

Record 4 Rio

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

Record 4 Rio

jiske griffioen

Vrijdagmiddag 16 oktober om 16.00 zal in tennis & business centrum De Heuvelrug in Doorn het startschot klinken van 'Record 4 Rio'. Samen met Maikel Scheffers, Diede de Groot en Ruben Spaargaren gaan wij 26 uur lang rolstoeltennissen. Hiermee willen wij geld ophalen voor Fonds Gehandicaptensport en voor onze weg naar de Paralympische Spelen in 2016.

Ben je een tennisliefhebber dan moet je bij deze recordpoging aanwezig zijn! Je kan een bijdrage leveren door een uur mee te spelen en geld te doneren voor dit goede doel. Kijk op www.record4rio.nl hoe je ons kunt helpen bij deze poging.

Het wordt een fantastische dag, waarbij rolstoeltennis en paralympische sport in de belangstelling staat. Wij hebben er enorm veel zin in. En hopen je vrijdag of zaterdag te zien in Doorn!!!

Vrijdag 16 oktober 16.00 tot zaterdag 17 oktober 18.00