contact us

Use the form on the right to contact me

 

Name *
Name


Amsterdam
Netherlands

Jiske Griffioen, a wheelchair tennis athlete, that has been in the top 8 of the international women ranking for years. Follow her Tennis career, read her blog about her training days, physical work off court and social events. Make sure you stay up to date on her achievements in high level events, such as Grand Slams, Super Series and Paralympics. 

A new partnership with BP

NEWS

Read about the latest news on Jiske Griffioen.

 

A new partnership with BP

jiske griffioen

I'm very proud to announce that BP is my new sponsor. This partnership will help me on my road to Rio and make sure my preparation for the Paralympics in 2016 is perfect! It's great that BP is supporting paralympics sports. Here a part of the press release:

Hendrik Muilerman, Algemeen-Directeur van BP in Nederland zei: "We zijn heel bij om zulke getalenteerde sporters als Jiske en Jetze te ondersteunen in de aanloop naar en tijdens hun wedstrijden op de Paralympische Spelen van Rio in 2016. We hebben hoge verwachtingen van hen en zij zullen een belangrijke rol spelen in BP's lokale Paralympische campagne die begin volgend jaar van start zal gaan."

Zowel Jiske als Jetze tonen zich verheugd over de verbintenis met BP. "Het is fantastisch dat BP achter ons staat", zegt Jiske. "Door deze samenwerking kan ik ervoor zorgen dat ik een optimale voorbereiding heb op de Paralympische Spelen in Rio. Daarnaast is het een enorme steun voor de gehandicaptensport dat een bedrijf als BP de sport naar een hoger niveau wilt tillen." Jetze zegt: "Als sporters is het belangrijk om goede mensen om je heen te hebben die je kunnen helpen bij het nastreven van je dromen. BP helpt mij om op topniveau te presteren en de Paralympische sport definitief op de kaart te zetten. Ik ben er dan ook trots op dat BP mij ondersteunt in de 'road to Rio' met mijn motto 'alles of alles'."

Eerder maakte BP al bekend de atlete Marlou van Rhijn, de snelste vrouw op blades, als ambassadeur aan zich te hebben verbonden.

Het bedrijf heeft een grote stap gezet in het ondersteunen van de wereldwijde Paralympisce sport door tot eind 2016 een Internationale Partner te worden van het Internationaal Paralympisch Comité. Het bedrijf steunt ook diverse andere Paralympische organisaties in het belangrijke landen in de wereld, waaronder Paralympic TeamNL.